Tropische Ananas Smoothie

Als de zon buiten niet schijnt, breng hem dan binnen in huis met deze lekkere zomerse tropische smoothie. Met de heerlijk frisse smaak van ananas, wat cashewnoten voor je dosis proteïnen en SuperRoots cichoreiwortelvezel voor je dagelijkse portie prebiotica, is dit een ontbijt waar je tot de middag mee toekomt!

Ananassmoothie SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Ingrediënten (voor 2 smoothies):
- 1/2 ananas
- 100 gram mango (vers of bevroren)
- 2 bananen
- handjevol Cashewnoten
- 200 ml Alpro Soya Mild & Creamy
- 10 gram SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Ananassmoothie ingrediënten SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Een smoothie is natuurlijk een van de meest eenvoudige dingen om te maken. Dus de instructies zijn heel kort: Alles samengooien in de blender en mixen maar! 

Ananassmoothie blender SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Nu kan je hem al serveren en ervan genieten! Je kan hem gerust wat versieren. Wij gebruikten hiervoor chiazaadjes, kokosschilfers, een stuk ananas en wat cashewnoten. Hiermee kan je uiteraard zoveel varieren als je wil. Smakelijk!

Ananassmoothie SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Maak jij deze ananassmoothie ook? Deel dan je creatie met ons op Facebook en/of Instagram via @SuperRootsVezel en #lekkermetvezel !

Je kan je wel afvragen: Waarom zou je nog vezels toevoegen aan een smoothie met vers fruit, daar zitten toch al veel vezels in? Wel eigenlijk maak je een heleboel van die vezels kapot bij het blenden. Er blijven dus wel veel vitamines achter, maar vrij weinig vezels. Daarom is het ideaal om hier wat SuperRoots aan toe te voegen. Die lossen makkelijk op, proef je niet, maar zijn supergezond!


Laat een bericht achter

Merk op dat berichten moeten goedgekeurd worden voor publicatie