De eenvoudigste koekjes ter wereld: Banaan Havermout Koekjes

De eenvoudigste en snelste koekjes die je ooit heb gebakken: Superlekker en mega-gezond. Zonder toegevoegde suikers en boordevol vezels, bessen en zaden!

Banaan havermoutkoekjes geen toegevoegde suikers extra vezel SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Ingrediënten (voor ongeveer 10 kleine koekjes):

Als je op zoek bent naar een hypereenvoudig recept om een ontbijtkoekje of gezond tussendoortje te maken, dan stopt je zoektocht hier. Deze koekjes met slechts 5 ingrediënten zullen hoogstens een kwartiertje van je tijd kosten, maar leveren je nadien een hoop plezier.

Banaan havermout koekjes ingrediënten SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Zo ga je te werk:
Prak de banaan met een vork en hak de notenmix en bessen-zadenmix in kleine stukjes (naar je eigen voorkeur). Meng vervolgens alle ingrediënten in een kom. De SuperRoots Cichoreiwortelvezel voeg je best als laatste toe door deze over de andere ingrediënten heen te strooien. Nog 1 keer goed mengen en het “deeg” is klaar!

Maak kleine bolletjes deeg die je platdruk op het bakpapier (nadat je dit op een bakplaat hebt gelegd). Ze kunnen best dicht bij elkaar want lopen niet uit.

Banaan havermoutkoekjes klaar voor oven SuperRoots Cichoreiwortelvezel

Bak ze gedurende 15 minuten aan 180°C.

Meer is er niet aan. Zoals we dus zeiden: eenvoudig, snel en mega-gezond. En… heerlijk! Nu moet je enkel de ingrediënten nog in huis halen. De SuperRoots Cichoreiwortelvezel vind je alvast hier!

Banaan havermout koekjes zonder toegevoegde suikers vegan SuperRoots Cichoreiwortelvezel

 Bestel nu!


Laat een bericht achter

Merk op dat berichten moeten goedgekeurd worden voor publicatie