Tonijn en perzik, wat een heerlijk frisse combinatie voor een vlotte, lichte en gezonde lunch. Doe daar wat tricolore tomaatjes en natuurlijke vezel van de cichoreiwortel bij en je kan er weer tegen voor een actieve namiddag!
Ingrediënten:
- 1 blikje tonijn van 110 gram (MSC graag, certified sustainable :-) )
- 7 tricolore kerstomaatjes
- een halve rode ajuin
- 2 halve perzikken op sap
- 1 koffielepel SuperRoots Cichoreiwortelvezel
- Peper en zout naar smaak
Deze lunch is heerlijk fris, lekker gezond en snel klaar. Neem eerst de tomaatjes en ajuin erbij en snij deze in kleine fijne stukjes. Doe in een kommetje samen met de tonijn en plet deze samen en meng door mekaar. Als je wil kan je er een toefje dressing of mayonnaise bij doen, maar zonder is gezonder natuurlijk ;-)
Strooi over het tonijnmengsel de SuperRoots en meng goed door mekaar. Nu nog wat peper en zout voor de smaak en lunch kan geserveerd worden. Doe het tonijnmengsel in de perzikken en het genieten kan beginnen.