Gezond bakken met minder suiker en meer vezel

Elke dag wat meer vezel en wat minder suiker in je ontbijt, snack, vieruurtje,… Je kinderen lekkere en gezondere tussendoortjes mee naar school geven… Klinkt dat niet heerlijk? Met SuperRoots Cichoreiwortelvezel wordt dit kinderspel! Cichoreiwortelvezel lijkt op poedersuiker, met een zeer aangename licht zoete smaak. In bakwaren vertoont het dezelfde functionaliteit als suiker. De cichoreiwortelvezel vervangt namelijk het volume dat suiker geeft en zorgt er zo voor dat je cake nog steeds lekker luchtig is en dat je koekje lekker crunchy blijft. Bovendien is het veel gezonder dan suiker. Zo verhoogt het je bloedsuikerspiegel niet en heeft het maar half zo veel calorieën. Het is ook een vezel en dus heel goed voor je spijsvertering. Met de recepten en tips hieronder kan je meteen aan de slag!

Gezonde Bounty's (of Bounty Paaseitjes!)

Pasen komt eraan! Heb jij zin in wat lekkers maar wil je liever niet zondigen aan de paaseitjes? Neem dan deze gezonde bounty's als snackje tussendoor, heerlijk! Met SuperRoots erbij heb je zo op een heerlijke manier je portie vezel weer binnen :-)

Gezonde Bounty's SuperRoots Cichoreiwortelvezel tegen obstipatie

Dadel-kokosreep

Het nieuwe schooljaar komt eraan. Dat betekent hectische ochtenden met weinig tijd voor een gezond ontbijt. Tenzij... je wat heerlijke dadelrepen prepareert en in de koelkast legt, klaar om mee te ritsen tijdens je ochtendspits! Een heerlijk en eenvoudig recept, vegan en zonder toegevoegde suikers. En met 4 gram SuperRoots Cichoreiwortelvezel per reep! Een boost aan het begin van elke dag!

dadel kokosrepen extra vezel SuperRoots Cichoreiwortelvezel